Opmagasiner dine ejendele

Mangler du plads derhjemme? Måske er du ikke en af de heldige, der er velsignet med et loft eller et kælderrum. Eller måske har du en kælder, men er bange for en vandskade næste gang regnen falder, eller måske er dit loft bare ikke stort nok. Så kan opmagasinering være en oplagt og ideel løsning for dig. Ved opmagasinering lejer du en plads, hvor du kan stille dine ejendele ind. Hos nogle selskaber får du dit eget lille lagerrum (næsten en form for garage), hos andre er det en container, dine ting bliver stablet ind i.

Sikkerheden omkring din opmagasinering

Når du får opmagasineret dine ting (møbler, papkasser med papirer osv.), kan du være helt tryg ved, at der ikke sker dem noget. De fleste steder er der høj sikkerhed omkring lagerhallen og lagerrummene. Der er eksempelvis videoovervågning og en vagt tilkoblet et alarmsystem, sådan at der hele døgnet rundt er nogen, som passer på dine ting. Derudover er der velfungerende brandalarmer, og brandvæsenet bliver tilkaldt lige med det samme. Du kan altså føle dig helt tryg ved at få opmagasineret dine ting.

Omstændighederne for din opmagasinering

Nogle steder kan du oven i købet få hentet dine møbler eller andre genstande og få dem pakket sikkert sammen og bragt hen til dit lagerrum. Du har adgang til dit lagerrum alle ugens hverdage, og når du køber dig opmagasineringsplads, kan du være hundrede procent anonym, og der er ingen, der behøver at vide, hvad du opmagasinerer.

Du kan også oprette forsikringer. Du kan tegne vand-, brand- og tyveriforsikring. Dermed er du sikker på erstatning, hvis uheldet skulle ske, og dine ting kommer til skade. Hvis du er heldig, kan du finde et godt tilbud. Nogle selskaber tilbyder den første opmagasineringsmåned gratis. Priserne varierer fra selskab til selskab og baseres i høj grad på, hvor meget plads du har behov for.

Læs mere om Sikker opbevaring og opmagasinering i København.

Er du løbet tør for plads, eller har du brug for opbevaring i kortere eller længere tid? vi er ikke kun et flyttefirma, vi har også opbevaring for både private og erhverv.

Opbevaring i København
Flyttekasser hos VIKA-flyt